Add to Wishlist

Tudung Chiffon Seri Abilla

RM75.00

Tudung yang sangat elegent dan sesuai digayakan untuk pelbagai majlis. Mudah digosok dan material kain yang sangat selesa. Awning dijahit kemas dan mudah dibentuk. Tidak perlu memakai inner leher asing kerana inner telah dijahit di bahagian dalam tudung.

Boleh digayakan dalam masa yang singkat kerana tudung ini sangat mudah dibentuk dan terletak.

Material : Chiffon berbentuk ‘Square Curve’

  • Mudah digosok
  • Tidak jarang (inner di bahagian dalam tudung)
  • Mudah dibentuk
  • Material kain yang lembut dan tidak panas
Add to Wishlist

Tudung Nur Nazriah 2Layer

RM60.00

[MUDAH DAN KEMAS]

Nak bergaya tapi tak cukup masa? Meh sini, min nak share dengan korang.

Sekarang kami ada keluarkan produk terbaru tau, nama dia TUDUNG NUR NAZRIAH. Hah, jadi anda perlu dapatkan tudung ni , dah beli mesti jatuh cinta.

Bila dah jatuh cinta tu, boleh lah dapatkan semua koleksi warna yang ada, tak banyak pon. Ada 4 warna sahaja. Memang tak rugi sebab tudung ni “sarung-sarung terus jadi” hah gituuu. Penampilan Nampak sopan dan yang paling penting sangat menjimatkan masa terutama kepada golongan si Ibu yang bekerjaya.

  • Material: Lux-Nob
  • Jahit tepi neci
  • Pilihan saiz tudung mengikut ketinggian pelanggan
  • Saiz Dua layer: 30, 32, 34, 36, 38
  • Saiz Muka: SS, S, M, L

Warna tudung mungkin 10%-15% berbeza dengan warna kain sebenar disebabkan pencahayaan skrin telefon bimbit atau skrin computer yang digunakan pelanggan.