Platform Pelaburan Emas, Patuh Syari'ah, Di Hujung Jari Anda

Modal permulaan serendah RM335, semua urusan Online, emas 100% pegangan anda dan anda sendiri yang urus dan putuskan bila untuk membeli dan menjualnya. Ada untung rugi tetapi anda belajar dan urus supaya pelaburan anda menguntungkan, Insya-Allah.

Produk tiada persaingan di mana-mana pasaran, dan keuntungan serta pulangannya di antara tertinggi (berbanding hanya simpanan emas di bank, TH, ASB, Unit Trust).

Berdasarkan emas Perth Mint Australia ketulenan 99.99% disimpan di Brinks Singapore dan dijamin perlindungan 100% oleh Lloyds of London.

Jemputan Untuk Anda Semua, Pelanggan & Pengedar i-Nur

Haris Osman dan Rosmini Zakaria founder i-Nur, adalah juga Investor dan Consultant Quantum Bullion Exchange Board (QBEB) bagi memperkenalkan produk Quantum Metal (QM). QBEB adalah di bawah QMEI-Quantum Metal Exchange Inc. (berdaftar di USA).

Kami percaya dan yakin bahawa umat Islam Malaysia mesti memegang saham yang tinggi dan banyak dalam emas sebagai sumber kekuatan ekonomi umatnya. Di sinilah kami ingin menjemput Anda semua termasuk Pelanggan dan Pengedar i-Nur yang dihormati untuk bersama kami menyertai platform simpanan dan pelaburan emas syarikat Quantum Metal.

Quantum Metal menawarkan satu peluang hebat, selamat dan mudah untuk meningkatkan harta kekayaan dengan emas! In syaa Allah. Semua yang berumur di atas 18 tahun boleh menyertainya.

Pendaftaran percuma, modal minimum simpanan emas RM10 dan modal minimum pelaburan sekitar RM335.

Kliklah butang di bawah dan maklum kami jika anda ingin kami call atau wasap anda untuk perbincangan selanjutnya. Terima Kasih.

Haris Osman dan Rosmini Zakaria